Annem derdi bu bahçen cennet kaderim geldi ve buraları terk et söylemek uistedim bir kaç cümle dinledimeleğim ağladı benle daha bi cocukdum gecmisi bilmeyen bos bakan gözlere aldırıs etmeyen ucurumun dibine kadar yürümekden yorgun düstü ve öldü dedem yarada feryat ücüncü kaybım bana beddua tutarmı ahın evet onu cok sevdim terk ettim senin için ağladım fark ettim bu sefer dost degil sigara ve alkol hepsini geri ver yerinede beni koy cıkıs yolu bulamadım elimdeki hapla cehenneme gidiyorum cennet buraysa yıldız yakamoz hiçbiri dert değil bu sefer ben degil hayat önüme eğil çıldıran ellerim yazdı bak anne bugün yine dert dolu gözümde bir perde saklı gururu ve de kin dolu yüreğim ıssız yaşamımın yanlız meleği ürkek suratıma bak ve de çek git üstüme dökülen bu perde nede kibrit tarifi bendim o tarihanı bi gün beni gör ve kinle tanı titrek ayaklarım yürümeye korkakar içindeki sesiz çığlık adımlar çekip gider elbet sakin sezar blur elbet yolu yarın mücevher gene oldugu gibi içine atar vede beraberinde elinde defter